Logo RÄTT


Vad tycker andra ?

"Variation och mycket trevlig stämning. Avslappnat. Inte som andra hifimässor"

Besökare

"Mycket trevligt och roligt. Tänk att även regnet gav upp och tog fram solen, måste vara ett tecken!"

Besökare

"Det här var mitt första år som besökare men jag kommer garanterat tillbaka. Riktigt trevlig mässa och utställare!"

Besökare

"En toppendag som vanligt i Hifins tecken. 3dje mässan på raken gången för mig, men absolut inte sista. Tack för att jag äntligen kunde köpa Sweetspot tishan som jag tjatat om i alla år "

Besökare

"Många som sagt att det var den bästa sweetspot mässan"

Utställare

"Hotellpersonalen är glada och positiva, och ställer verkligen upp för både oss besökare och för utställarna. Alla är på gott humör. Mässgeneralen själv, minglar runt och försäkrar sig om att alla trivs."

Utställare

"Tack för en bra mässa! Det var trevligt ljud på många håll, där några stod ut lite extra  Blir säkert ett besök även nästa år "

Besökare

"Som gammal CES besökare och utställare så kändes hela upplägget som ett skandinaviskt Alexis Park, när det var som bäst! "

Utställare

"Hat trick! Det var tredje gången i rad som vi haft bilstereotävling i samband med SweetSpot-mässan och det blir bara bättre för varje gång. Hela mässan har en skön och avslappnad atmosfär och känns inbjudande familjär."

Utställare

"Du har skarpa häääliga ljud vänner som älskar det du fixar i Jkpg"

Besökare

"Riktigt bra event som även bjöd på fantastiskt väder i en härlig miljö! "

Besökare

"En av årets traditioner och definitiva höjdpunkter"

Besökare

" Lika trevlig tillställning som alltid! Även garaget överlevde lördagens efterfest med hårdrock."

Utställare

" Fantastiska arrangemang för oss nördar! "

Besökare

"Hej Björn! Kul att du satte fart på min gamla Dj-mamma. Mvh/Anders

Son

"En mycket spännande upplevelse med många positiva besökare och mångfalden av utställare i ett brett format som inte liknar något annat jag varit med om. 
Perfekta demorum i ”hemmamiljö” som gjorde att våra besökare kunde sjunka ner i en soffa eller fåtölj och kunna njuta och förundras av våra högpresterande högtalare"

Utställare

"Tack själv! Det är alltid lika roligt att vara närvarande. Det enda tråkiga är att det är så långt kvar till nästa gång "

Utställare

"Lätt den bästa mässan hittills, fantastiska besökare"

Utställare

"Den klart bästa Sweetspotmässan någonsin"

Besökare

 "Sweetspot I Jönköping är en Hifi Mässa vi alla ser fram emot och som vi försöker prioritera som utställare. Trevlig Personal som alltid tar hand om oss, bra organiserat och trevliga och nyfikna besökare"

Utställare

 

"Tack så mycket för en jättetrevlig mässa. Bra stämning och tur med vädret dessutom.
Jag vill gärna vara med på deltagarlistan nästa år igen!"

Utställare

"Jag har ännu inte haft möjlighet att besöka alla HiFi-mässor i Sverige. Men om jag som besökare skulle välja endast en mässa att besöka varje år, då blir det Sweetspot Jönköping!"

Besökare

"Tack för ännu en toppmässa, vi hade betydligt fler timmar att göra i år, då lyckades vi ändå missa några rum (dessvärre). Grymt jobbat, vi ses nästa år"

Besökare

" Höjdpunkterna är alldeles för många för att listas här. Upplev själv Sveriges trevligaste mässa. Och om du redan har gjort det så gör det igen och igen och igen.."

Utställare

"Utmärkt x2 roligt med bilarna också, det gör mässan bredare och sköna personer som vidgar sina vyer lite Ska bli roligt"

Besökare

"kommer självklart te Sweetspot nästa år också "

Besökare

"Stort tack för en härlig Hi Fi-helg på Sweetspot i Jönköping
Underbar känsla att få glömma vard
agen ett par timmar och bara umgås med likasinnade.
Att få gå runt bland alla utställarna och titta,lyssna och ibland drömma känns lyxigt
Ser redan fram mot nästa års Sweetspotmässa"

Besökare

"Jag har ställt ut som utställare på den klart bästa mässan  under ett antal år nu och det är den Enda mässan man helt klart  ser fram emot....
Fantastiska lokaler...Superb och hjälpsam personal och framför allt: Zuperduper  genomtrevligt  att få träffa alla trevliga människor här !!
 Ser redan fram emot  2019 års mässa  i Jönköping"

Utställare

"Det blir bara bättre!"
"Bästa mässan"
"Trevligt som fan"

Utställare

"Jag har aldrig förr varit på en hifimässa som varit så personlig och med fantastiskt trevliga människor, både utställare, arrangörer och publik.
Jag rekommenderar att sova över och vara där båda dagarna, det var en supertrevlig mässmiddag och efterfest på området med testspelningar kombinerat med barbesök och en sväng förbi Jokas hårdrocksgarage. "

Besökarer

" Jag väntade dryga 30 minuter och då var kön bakom mig fortfarande lång. Tack hur som helst för en som vanligt trivsam mässa " 

Besökare

"Helt fantastiskt trevlig mässa! Har varit där som besökare i flera år, som side kick till Larsen några gånger och nu tillsammans med några kompisar där vi ställde ut OA51.N. Underbara besökare, fantastiskt arrangemang och fin kvällsaktivitet/middag!"

Utställare

" Tack igen björn för en fantastisk helg! "

Utställare

"Kul att du finns här. tack för en bra helg, med skyttelbuss, koll på grejor, extrafolk på middag och allt. strålande jobb i allt. tack tillbaka! "

Besökare

" Hem-känsla med den trevliga och hjälpsamma personalen. I år så stötte jag på Lasse (vaktmästare) direkt jag steg ur bilen, och han hejade glatt och kom ihåg mig, precis som det var igår vi träffades sist..-Coolt"

Utställare

"Detta är lätt den bästa mässan i Sverige, jag får försäljning veckorna efter varje gång"

Utställare

 

"Tjena Björn! Nu när man har återvänt till vardagen ville jag bara passa på att tacka för en mycket trevlig mässa. Bättre än HEM i sthlm på alla sätt! "

Utställare

"Tack så mycket för att vi fick möjligheten "

Utställare

 

"Man var dock tvungen att prioritera de märken som var mest intressanta. Ljudminnet är en färskvara så att äta hela smörgåsbordet av HiFi hade varit för svårt att smälta, Några märken hade det bästa ljud jag någonsin hört och då har jag ändå jobbat i en del studios."

Besökare

"Tack för en fin helg på Sweetspot hälsar skallige Johan som satt bredvid Stefan"


Besökare

loading...


+46 (0)70 37 47 322

info@sweetspotevents.se