Logo RÄTT


NYHETER

19 feb
i rum 8 premiärvisar Jörgen på Ultimate sound nya TAD-M1000-K/S som är vidareutvecklat slutsteg ur Evolutionserien

12 Feb
Stylus bjuder på rysingar av välbehag med bland annat en riktigt tung integrerad förstärkare Träffa Kalle och provlyssna nya MOON Evolution 700i v2.

27 jan
Två Svenska premiärer utlovas av Ultimate sound som i år huserar i åttan på nedre botten.

22 december
Njut av helgerna, ät god mat och umgås med familj och vänner, möjligen kommer tomten med något musikrelaterat som kanske passar :)

29 november
Sweetspot Casino special fram till 23 december
Satsa endast 125 kronor och Du får en hel helg med musikupplevelser och helt utan omsättningskrav. Registrera dig här

26 november
I vår kan Du som är intresserad av ett dedikerat lyssningsrum träffa konstruktören av Attefallshuset "Ljudkristallen". Varför sitta bredvid när Du kan sitta inne i högtalaren? 

24 november.
Kiss avslutar sin imponerande karriär med sin End Of The Road Tour under 2019 och i april kommer delar av Kiss The Exhibition till Sweetspotmässan. Träffa ett hardcorefan som sett över 120 konserter med Kiss och som planerar att se ytterligare 20 under denna sista turné.  

18 oktober
Helgen 27-28 oktober 2019 fylls återigen denna genomtrevliga anläggning av musik och fimentusiaster från hela Sverige. Förra årets mest långväga besökare kom från Boden (ca 125 mil).

24 september
Sakta börjar nu arbetet inför vårens mässa i Jönköping och redan nu har flera hört av sig och bokat rum. Utöver alla fina anläggningar i rum och bilar vill vi som vanligt  även bjuda på något riktigt spektakulärt.  Vi minns exempelvis Tord Ekhs fantastiska Technicsrigg 2016 och 2017 och vårens imponerande vintage Pioneer-anläggning. I våras fick vi ju dessutom tillfälle att träffa ett riktigt "hardcorefan" av Pink Floyd som visade upp valda delar av sin imponerande samling.  Följ denna sida och ta del av planeringen och presentationer av de olika utställarna.
Holographic, sweetspot, jönköping, hifi

3 feb
Minimalistisk och Svenskbyggd elektronik från Holographic audio hittar Ni i rum 119. Sannolikt hopkopplat med lika Svenskbyggda kablar från samma företag.

Hagto audio, TRYM speakers, sweetspotmässan
Mala audio, sweetsåptmässan, highendmässan, jönköping

29 jan
Sugen på en gitarr från Din favoritartist?
Köp en miniatyr av Mike Fashion på Sveriges hifi och musikfest.

27 jan
Perfect audio orsakar ståpäls med hjälp av bland annat Brittiska Roksan.

vintage hifi, technics, pioneer, sansui, jbl

30 dec
Vårens vintagerum fylls med esoterisk 4-kanalshifi med det bästa som branschen kunde erbjuda i mitten av sjuttiotalet.

24 december
Så här kul hade vissa i garaget 2013.
I vår är det åter dags att plocka ut släpkärran, trädgårdstraktorn och vinterdäcken för att bereda plats för nya hifiupplevelser

vinylskivor, skivmässa, skivmässor, skivhandlare

26 november
Bokningarna till skivhallen har börjat. Likt tidigare år räknar vi med att ca 60 m bord kommer att fyllas upp med både nytt och begagnat från kunniga handlare. Evolution Records

31 oktober
Sweetspotmässan lockar varje år till sig nya aktörer i hifibranschen och 2019 års upplaga blir inget undantag.  Första Sverigepremiären är inbokad. 

22 oktober
Heavy Metal i traktorgaraget!
JOKA-speakers är med oss för tredje året i rad och denna gång med ett par nya golvare. Ni som besökt oss de senaste två åren vet att hans högtalare både låter bra och har utsökt finish så detta får Ni inte missa.

18 oktober
Vi vill alltid överraska våra besökare med intressanta utställare och udda överraskningar. På vår kommande mässa i vår kommer Dr Vinyl bjuda in platta patienter utan remiss som behöver kureras mot både hack och knaster. 

18 oktober
Intresset för nästa års event är rekordstort och redan nu är 15 utställare klara, från rimlig hifi till extrem highend.