Logo RÄTT


praktisk information
 

Stora hotellet

Detta Anrika hotell mitt i centrala Jönköping  bjuder på elegant inredning, stiliga  rum och fina konferensrum. Hotellet invigdes 1860 och har sedan dess moderniserats i omgångar men historiken anas.
Välkommen till Jönköping 18-19 april.
Adress: Hotellplan, 553 20 Jönköping

Öppettider:
Lördag: 10-18
Söndag: 10-15


Ta sig hit

Buss och tågstationen ligger endast endast  400m från arenan, bilparkering inom 100 m och väljer Du i stället att ankomma med båt går även det alldeles utmärkt. Gästhamnen ligger bara ca 200 meter bort men kommer Du med kanot har Du bara ca  25meter till entrén. 
Axamo flygplats ligger ca 10  minuter från Hotellplan

 

Utställarförteckning

Vem ställer ut och vad kommer de visa?  Listan uppdateras i takt med art nya utställare tillkommer. Besök dessutom vår Facebooksida  som uppdateras oftare.

Galamiddag/ jubileumsfest

Inför vår jubileumsfest i spegelsalen  kommer vi ta fram galapaket med eller utan boende för Dig som vill vara med och festa med oss.  Avnjut en festlig och utsökt trerättersmiddag och umgås med  branchens profiler.

Biljetter/galapaket

Fredag 15 november klockan 20:00  släpps biljetterna till vårens hifimässa. Dessutom släpps ett begränsat antal VIP-biljetter som inkluderar både entrébiljett samt trerätters galamiddag i Spegelsalen på lördagskvällen. 
Årets julklapp ?

+46 (0)70 37 47 322
info@sweetspotevents.se