Logo RÄTT

INSTÄLLT

Vi är väl medvetna om att många såväl utställare som besökare sett fram emot vårens hifi och musikfest i Jönköping.  Men av orsaker som Ni alla förstår måste vi av respekt för allas väl och ve tyvärr avlysa vårens Sweetspotmässa. Det kommer ta lite tid men ALLA som har betalt biljetter eller demorum kommer att få sina pengar tillbaka. Jag hoppas verkligen att Ni alla förstår och att vi istället ses igen nästa vår.

Vänligen

Generalen

Kommentera gärna:

  • Tomas Gustavsson • 11 mars 2020 18:31:23
    Det är Verkligen Tråkigt, men i detta läge som nu är, så går ju faktiskt hälsan före och Nu tar vi nya tag och Ser fram emot en Fantastisk Trevlig Mässa nästa vår..

    Jag kommer till nästa Vår vara laddad till tusen med många fina trevliga vinyler till Skivmäss avdelningen. Och Ser redan nu fram emot att få träffa alla trevliga personer som kommer till den bästa Mässan.../ Väl mött nästa Vår../ Tomas