Logo RÄTT

Älska Nörden 

Det är underbart med människor som omfamnar sina hobbies och samlande med hela hjärtat. På Sweetspotmässorna har vi  genom  åren bjudits på fantastiska upplevelser från "Hifi-Geeks" som helhjärtat avslöjat sina innersta ljudnörderier. Några exempel: No-Frills med sina  4 kubikmeter stora Catacombs i traktorgaraget ! eller Thomas som samlar på Japansk punk eller Tord som helt ogenerat inreder ett helt i rum med såväl möbler, mattor som musikanläggning från mitten av sjuttiotalet. Vem minns inte Björn som samlar på 4-kanalsprodukter eller Stefan & Co som hyllar Nagref med en nyutgåva av Stig Carlssons OA 51. Vårens event är inget undantag, hit kommer nördarna och entusiasterna. I år möter Ni bland annat blott 32 år gamla Mattias som samlar och renoverar rullbandspelare !

Kommentera gärna: