Logo RÄTT


Vad tycker andra ?

"Många som sagt att det var den bästa sweetspot mässan"

Utställare

 

"Hotellpersonalen är glada och positiva, och ställer verkligen upp för både oss besökare och för utställarna. Alla är på gott humör. Mässgeneralen själv, minglar runt och försäkrar sig om att alla trivs."

Utställare

"Tack för en bra mässa! Det var trevligt ljud på många håll, där några stod ut lite extra  Blir säkert ett besök även nästa år "

Besökare

"Som gammal CES besökare och utställare så kändes hela upplägget som ett skandinaviskt Alexis Park, när det var som bäst! "

Utställare

"Du har skarpa häääliga ljud vänner som älskar det du fixar i Jkpg"

Besökare

"Jag har ännu inte haft möjlighet att besöka alla HiFi-mässor i Sverige. Men om jag som besökare skulle välja endast en mässa att besöka varje år, då blir det Sweetspot Jönköping!"

Besökare

"Tack så mycket för en jättetrevlig mässa. Bra stämning och tur med vädret dessutom.
Jag vill gärna vara med på deltagarlistan nästa år igen!"

Utställare

"En mycket spännande upplevelse med många positiva besökare och mångfalden av utställare i ett brett format som inte liknar något annat jag varit med om. 
Perfekta demorum i ”hemmamiljö” som gjorde att våra besökare kunde sjunka ner i en soffa eller fåtölj och kunna njuta och förundras av våra högpresterande högtalare"

Utställare

"Tack själv! Det är alltid lika roligt att vara närvarande. Det enda tråkiga är att det är så långt kvar till nästa gång "

Utställare

"Lätt den bästa mässan hittills, fantastiska besökare"

Utställare

"Den klart bästa Sweetspotmässan någonsin"

Besökare

 "Sweetspot I Jönköping är en Hifi Mässa vi alla ser fram emot och som vi försöker prioritera som utställare. Trevlig Personal som alltid tar hand om oss, bra organiserat och trevliga och nyfikna besökare"

Utställare

 

"Det blir bara bättre!"
"Bästa mässan"
"Trevligt som fan"

Utställare

"kommer självklart te Sweetspot nästa år också "

Besökare

"Riktigt bra event som även bjöd på fantastiskt väder i en härlig miljö! "

Besökare

"Stort tack för en härlig Hi Fi-helg på Sweetspot i Jönköping
Underbar känsla att få glömma vard
agen ett par timmar och bara umgås med likasinnade.
Att få gå runt bland alla utställarna och titta,lyssna och ibland drömma känns lyxigt
Ser redan fram mot nästa års Sweetspotmässa"

Besökare

"Jag har ställt ut som utställare på den klart bästa mässan  under ett antal år nu och det är den Enda mässan man helt klart  ser fram emot....
Fantastiska lokaler...Superb och hjälpsam personal och framför allt: Zuperduper  genomtrevligt  att få träffa alla trevliga människor här !!
 Ser redan fram emot  2019 års mässa  i Jönköping"

Utställare

"Hat trick! Det var tredje gången i rad som vi haft bilstereotävling i samband med SweetSpot-mässan och det blir bara bättre för varje gång. Hela mässan har en skön och avslappnad atmosfär och känns inbjudande familjär."

Utställare

" Hem-känsla med den trevliga och hjälpsamma personalen. I år så stötte jag på Lasse (vaktmästare) direkt jag steg ur bilen, och han hejade glatt och kom ihåg mig, precis som det var igår vi träffades sist..-Coolt"

Utställare

"Detta är lätt den bästa mässan i Sverige, jag får försäljning veckorna efter varje gång"

Utställare

 

"Tjena Björn! Nu när man har återvänt till vardagen ville jag bara passa på att tacka för en mycket trevlig mässa. Bättre än HEM i sthlm på alla sätt! "

Utställare

"Tack så mycket för att vi fick möjligheten "

Utställare

 

"Man var dock tvungen att prioritera de märken som var mest intressanta. Ljudminnet är en färskvara så att äta hela smörgåsbordet av HiFi hade varit för svårt att smälta, Några märken hade det bästa ljud jag någonsin hört och då har jag ändå jobbat i en del studios."

Besökare

Bilder från 2018

loading...