Logo RÄTT


NYHETER

29 november
Sweetspot Casino special fram till 23 december
Satsa endast 125 kronor och Du får en hel helg med musikupplevelser och helt utan omsättningskrav. Registrera dig här

26 november
I vår kan Du som är intresserad av ett dedikerat lyssningsrum träffa konstruktören av Attefallshuset "Ljudkristallen". Varför sitta bredvid när Du kan sitta inne i högtalaren? 

24 november.
Kiss avslutar sin imponerande karriär med sin End Of The Road Tour under 2019 och i april kommer delar av Kiss The Exhibition till Sweetspotmässan. Träffa ett hardcorefan som sett över 120 konserter med Kiss och som planerar att se ytterligare 20 under denna sista turné.  

18 oktober
Helgen 27-28 oktober 2019 fylls återigen denna genomtrevliga anläggning av musik och fimentusiaster från hela Sverige. Förra årets mest långväga besökare kom från Boden (ca 125 mil).

24 september
Sakta börjar nu arbetet inför vårens mässa i Jönköping och redan nu har flera hört av sig och bokat rum. Utöver alla fina anläggningar i rum och bilar vill vi som vanligt  även bjuda på något riktigt spektakulärt.  Vi minns exempelvis Tord Ekhs fantastiska Technicsrigg 2016 och 2017 och vårens imponerande vintage Pioneer-anläggning. I våras fick vi ju dessutom tillfälle att träffa ett riktigt "hardcorefan" av Pink Floyd som visade upp valda delar av sin imponerande samling.  Följ denna sida och ta del av planeringen och presentationer av de olika utställarna.

26 november
Bokningarna till skivhallen har börjat. Likt tidigare år räknar vi med att ca 60 m bord kommer att fyllas upp med både nytt och begagnat från kunniga handlare. Evolution Records

31 oktober
Sweetspotmässan lockar varje år till sig nya aktörer i hifibranschen och 2019 års upplaga blir inget undantag.  Första Sverigepremiären är inbokad. 

22 oktober
Heavy Metal i traktorgaraget!
JOKA-speakers är med oss för tredje året i rad och denna gång med ett par nya golvare. Ni som besökt oss de senaste två åren vet att hans högtalare både låter bra och har utsökt finish så detta får Ni inte missa.

18 oktober
Vi vill alltid överraska våra besökare med intressanta utställare och udda överraskningar. På vår kommande mässa i vår kommer Dr Vinyl bjuda in platta patienter utan remiss som behöver kureras mot både hack och knaster. 

18 oktober
Intresset för nästa års event är rekordstort och redan nu är 15 utställare klara, från rimlig hifi till extrem highend.